Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Ngjarjet ne te shkuaren

Ekspozita Fotografike dokumentare me temë " 130 vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit" Ekspozitë në kuadrin e Festës Kombëtare Shqipëri - Kosovë
Ekspozita e koleksionistëve dhe bukinistëve shqiptarë Ekspozitë interesante për larminë e objekteve dhe vjetërsinë e tyre.
Ekspozita e kostumeve popullore Ekspozite e kostumeve populloreku, spikatnin përveç atyre të njohurave për publikun vendas dhe veshja e gruas çame apo ajo e drenicares.
Ekspozitë Ekspozitë me Bashkinë e Tiranës dhe ambasadën hungareze për qytetin e Budapestit, në të cilën qe i ftuar dhe kryebashkiaku i Budapestit.
Ekspozite Me rastin e 95 vjetorit të Pullës Shqiptare
Ekspozitë per 80-vjetorin e Mbretërisë Shqiptare Ekspozitë, kushtuar 80 vjetorit të Mbretërisë Shqiptare.
« Janar 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri